کد مطلب: 204385
دانا گزارش مي دهد؛
سوداي کارگزاران براي مديريت اصلاحات/ راهبرد انتخابات 1400 را چه کسي مشخص مي‌کند؟
تاریخ انتشار : 1399/09/03 12:43:46
نمایش : 1162
ليست کارگزاراني ها اگرچه به نوعي شروع انتخابات 1400 براي اصلاح طلبان است اما با واکنش منفي گروه هاي اين جريان سياسي روبرو شده است؛ هرچند مشکل اصلي اين جناح سياسي ريزش شديد اعتماد عمومي است.

به گزارش  هفت چشمه به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ حزب کارگزاران از جمله احزاب خاص اصلاح طلبي است که در عين اينکه بخشي از قدرت اين جريان را در دست دارد در حوزه راهبردي نيز اقداماتي انجام داده است.

کارگزاراني ها در انتخابات سال 88 از يکي از سران فتنه حمايت کردند. اصلاحات که در آن زمان دو کانديدا معرفي کرده بود سعي داشت يکي از کانديداها را از دور خارج کند. دبير کل حزب کارگزارن حتي در حمايت از کانديداي اين جريان بيان داشت که حاضر است کفش هاي وي را واکس بزند اما در روز انتخابات به نامزد ديگر اصلاح طلبان راي داد.
 
کارگزاران از سال 92 تا به امروز راهبرد اصلاحات را تغيير داده اند. اصلاح طلبان که همواره بر مدار ايدئولوژي راديکالي و ساختارشکني حرکت مي کردند اينبار با انتخاب کانديداي اجاره اي راهبرد عمل گرايي که کارگزاراني ها به آن مشهور هستند را انتخاب کردند. هر چند امروز بر سر ادامه اين راهبرد که کارگزاراني ها معين کردند با بازگشت به هويت اصلاح طلبي که کساني چون «محمدرضا عارف» بر آن پافشاري مي کنند، جدال وجود دارد. 
 
 
کارگزاران اين روزها ليست 20 نفره اي از کانديداهاي مورد حمايت خود را معرفي کرده اند. موضوعي که نشان مي دهد اين جريان سياسي به فکر مديريت اصلاحات و جلو زدن از هسته مرکزي اين جريان سياسي است. کارگزاران اعلام کرد که اين 20 کانديدا نهايتا به يک کانديدا ختم خواهد شد که اين حزب از آن حمايت خواهد کرد.
 
روز گذشته محسن هاشمي در مصاحبه‌اي با بيان اينکه در چند ماه گذشته، در جلسات شوراي مرکزي و کميته سياسي حزب کارگزاران، تصميم گرفته شد که اين حزب به‌عنوان يکي از احزاب شاخص اصلاح‌طلب، در انتخابات رياست‌جمهوري فعال باشد و از کانديداي اين طيف حمايت کند.
 
روزنامه آرمان که به رسانه خاندان هاشمي مشهور شده است در واکنش به اعلام اين ليست از سوي فرزند ارشد آيت الله هاشمي گزارشي منتشر کرد و نوشت: ياران آيت‌ا... هاشمي باز هم پيشقدم شدند و کانديداهاي احتمالي خود را معرفي کردند. 
 
اين موضوع از سوي ساير رسانه ها و احزاب سياسي اصلاح طلب با روي خوش مورد استقبال قرار نگرفت و حتي روزنامه اعتماد در مطلبي آنرا «شوخي با طعم کارگزاراني» ناميد.
 
 
آنچه از طرح اين گزينه ها که نام برخي از آنها در اختيار يک خبرگزاري اصلاح طلب قرار گرفت بر مي ايد اين است که اصلاحات براي اينکه موتور انتخابات را روشن کند از کارگزارني ها شروع کرده است. هر چند که راهبرد اين جناح سياسي تنها در داخل معين نمي شود و با توجه به بحث مذاکره با آمريکا بسياري از اصلاح طلبان ظريف را گزينه مناسب کانديداتوري اين جريان مي دانند. البته کساني چون عارف نيز مدعي نامزدي انتخابات هستند و کارگزاراني ها نيز خود بازهم به کانديداي اجاره اي فکر مي کنند که احتمالا «علي لاريجاني» رئيس مجلس نهم و دهم در اين فهرست در صدر جدول قرار دارد.
 
به هر جهت ليست کارگزاراني ها اگرچه به نوعي شروع انتخابات 1400 براي اصلاح طلبان است اما با واکنش منفي گروه هاي ديگر اين جريان روبرو شده است؛ هرچند مشکل اصلي اين جناح سياسي ريزش شديد اعتماد عمومي است. 
 
انتهاي پيام/
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg